Ρόσι: “Ανυπομονώ για το Grand Prix της Ισπανίας”

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι έτοιμος και ανυπομονεί για το Grand Prix της Ισπανίας, μάλιστα ο έμπειρος οδηγός θεωρεί ότι η πίστα του Άραγκον είναι δύσκολη.

Έτοιμος για ένα από τους τελευταίους αγώνες στη καριέρα του είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι. Η πίστα του Άραγκον στο Grand Prix της Ισπανίας είναι δύσκολη, παρόλα αυτά ο έμπειρος οδηγός ανυπομονεί για το αγώνα.

«Στο Σίλβερστον είχαμε τον καλύτερο ρυθμό από όλους τους αγώνες και ένιωθα πολή καλά πάνω στη μοτοσικλέτα. Είχα καλή εκκίνηση και ήμουν σε θέση να παλέψω με τους ταχύτερους οδηγούς. Ελπίζω να έχω την ίδια αίσθηση στον επόμενο αγώνα, αλλά η πίστα τoy Αραγκόν είναι πολύ απαιτητική με την πρόσφυση, ιδιαίτερα με το πίσω ελαστικό. Μπορεί να έχω ανέβει στο βάθρο, όμως δεν έχω καταφέρει να κερδίσω. Η χάραξη της πίστας έχει ρυθμό, γρήγορα κομμάτια, αλλά είναι δύσκολη στην οδήγηση. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ευγενικός με την οδήγησή σου ώστε στο τέλος του αγώνα να έχεις γρήγορο ρυθμό. Ανυπομονώ να την οδηγήσω και πάλι διότι πέρυσι έχασα τον αγώνα. Θα δούμε τι θα γίνει», σχολίασε ο Ρόσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας