Οι υποψήφιοι χαλίφηδες

Ωσαν Ιζνογκούντ, που σκέπτονται να αρπάξουν τη κενή θέση στην ομάδα της Renault, αντί του Κούμπιτσα, οι Σένα, Λιούτσι και Χάιντφιλντ έχουν τον πρώτο λόγο στην Βρετανική ομάδα.

Ωσαν Ιζνογκούντ, που σκέπτονται να αρπάξουν τη κενή θέση στην ομάδα της Renault, αντί του Κούμπιτσα, οι Σένα, Λιούτσι και Χάιντφιλντ έχουν τον πρώτο λόγο στην Βρετανική ομάδα.

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση την φετινή σεζόν, που ξεκινά στις 13 Μαρτίου, και έτσι οι άνθρωποι της Renault εναγωνίως ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο 26χρονος πιλότος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση την Πέμπτη για την αποκατάσταση του προβλήματος στον ώμο και στο πόδι και θα παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για τρεις ακόμη εβδομάδες. Η εκτίμηση της Ρενό είναι πως ο Πολωνός θα επανέρθει σε δύο μήνες, ενώ οι γιατροί έχουν αντίθετη άποψη, καθώς τοποθετούν την επανάκαμψή του στον ένα χρόνο.
«Ψάχνουμε για τον αντικαταστάτη του Κούμπιτσα, τα ονόματα που εξετάζονται είναι των Σένα, Λιούτσι και Χάιντφιλντ», όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπεύθυνος της ομάδας, Ερικ Μπουλιέ και πρόσθεσε:

«Η ομάδα βρίσκεται κοντά στον Ρόμπερτ, τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και ευχόμαστε να μπορέσει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν». Ο Μπρούνο Σένα, αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά πίσω από το τιμόνι μιας HRT team, ωστόσο η απόδοσή του ήταν απογοητευτική. Από τη μεριά τους οι Λιούτσι και Χάιντφιλντ ψάχνουν για ομάδα μετά την αποχώρησή τους από τη Force India και Sauber, αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.