Φερστάπεν: «Χαρούμενος που επιστρέψαμε στην κορυφή»

Επιστροφή στις νίκες για τον Μαξ Φερστάπεν και την Red Bull στην Ιαπωνία, ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά και στην εγκατάλειψη λόγω μηχανικού προβλήματος στην Αυστραλία.

Τρίτη σερί νίκη για τον Μαξ Φερστάπεν στην Ιαπωνία και την πίστα της Σουζούκα. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μετρά 57 νίκες στην καριέρα του στην Formula 1 και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του «Mad – Max», ο ίδιος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ παράλληλα στάθηκε στη σωστή στρατηγική της ομάδας. «Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Το σημείο κλεδί ήταν να παραμείνω μπροστά στην εκκίνηση. Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση του μονοθεσίου βελτιωνόταν στον αγώνα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά για εμάς, τα pit stop και η στρατηγική. Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε καλύτερα», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε το προηγούμενο τριήμερο και την εγκατάλειψη στην Αυστραλία:

«Ο προηγούμενος αγώνας ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στην κορυφή, μπροστά στους φίλους της ομάδας και της Honda».

Τέλος ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στο επόμενο αγωνιστικό τριήμερο και στην επιστροφή της Formula 1 στην Ιαπωνία. «Θα είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, επιστρέφουμε εκεί μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα με αγώνα σπριντ. Θα έχουμε μόνο μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών για να προσαρμοστούμε. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τριήμερο», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.