Ferrari: Οι «κόκκινοι» πιλότοι των 800 βάθρων (pic)

Ιστορικό το Grand Prix της Αυστρία για την Ferrari και τον Σαρλ Λεκλέρ, ο Μονεγάσκος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του πόντιουμ και έτσι η ομάδα έφτασε τα 800 βάθρα.

Ιστορική στιγμή στην Αυστρία και τον Σαρλ Λεκλέρ για την πιο ιστορική ομάδα της Formula 1, την Ferrari. Η ομάδα με τα κόκκινα μονοθέσια μαζί με τον Μονεγάσκο πανηγύρισαν ένα ακόμη βάθρο. Ο νεαρός πιλότος της Ferrari ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί πίσω από τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν και οδήγησε την ιταλική ομάδα στο 800ό βάθρο.

Στον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο Instagram δημιουργήθηκε ένα κολάζ με μεγάλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φόρεσαν την κόκκινη στολή. Ο εμβληματικός οδηγός με τα επτά πρωταθλήματα Μίκαελ Σουμάχερ στην πρώτη θέση με 116 πόντιουμ, ακολουθούν οι Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Κίμι Ράικονεν, Φελίπε Μάσα, Νίκι Λάουντα, Άλαν Προστ είναι μερικοί οδηγοί που έβαλαν το «λυθαράκι» τους στη διάκριση της Ferrari.

Στην 8η θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Σαρλ Λεκλέρ με 26, ενώ ο teammate του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ είναι στην 23η με 13.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της Formula 1 στο Instagram:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.