Βασέρ: «Έχουμε καλύτερη εικόνα των λαθών μας»

Ο Φρεντερίκ Βασέρ τόνισε πως πλέον η Ferrari έχει καλύτερη εικόνα, σχετικά με το τι θα πρέπει να αλλάξει στο μέλλον.

Ο αγωνιστικής διευθυντής της «σκουντερία» αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix της Βαρκελώνης και τόνισε πως έλειψε ο ρυθμός από τον Μονεγάσκο πιλότο. Επίσης, παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα με τα ελαστικά για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Βασέρ δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τι συνέβη με τον Σαρλ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε την έρευνα που θέλαμε λόγω των κανονισμών. Όμως κάναμε αλλαγές ώστε να μπορεί να αγωνιστεί. Πρέπει να αναλύσουμε το μονοθέσιο στο εργοστάσιο. Δεν είχαμε ρυθμό με τη μεσαία γόμα ελαστικών. Ανησυχούσαμε για τη σκληρή γόμα γιατί ο Σαρλ είχε προβλήματα. Στο τέλος, ο Κάρλος ήταν καλύτερος με τη σκληρή γόμα. Δεν έχουμε σταθερό ρυθμό από το ένα stint στο άλλο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πρέπει να εστιάσουμε στη δουλειά μας και στο τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχουμε ορισμένα θετικά και ορισμένα αρνητικά από τον αγώνα αυτό. Τώρα, έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα του τι κάνουμε σωστά και που πρέπει να εστιάσουμε, οπότε πρέπει να κάνουμε σωστή ανάλυση δεδομένων. Είναι ξεκάθαρο πως συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα με τα ελαστικά. Το θετικό είναι πως σε απόλυτη ταχύτητα το μονοθέσιο δεν είναι κακό διότι έχουμε καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.