Grand Prix Μονακό: Το καθήκον του στο βροχερό πριγκιπάτο ο Φερστάπεν! (pics)

Ο Μαξ Φερστάπεν εκμεταλλεύτηκε την pole position, τερμάτισε πρώτος στο Μονακό και παραμένει σταθερά στην κορυφή της κατάταξης. Στη δεύτερη θέση ο Φερνάντο Αλόνσο και η Aston Martin, τρίτος ο Εστεμπάν Οκόν και η Alpine.

Μεγάλος νικητής στον 6ο αγώνα της χρονιάς στο Μονακό ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής ολοκλήρωσε τη δουλειά του Σαββάτου (27/05) μία μέρα αργότερα, κερδίζοντας και το Grand Prix στο Μονακό. Ο «Mad Max» παραμένει στην κορυφή της κατάταξης και βάζει… πλώρη για ένα ακόμη τίτλο.

Η λάθος στρατηγική της Aston Martin, «πλήγωσε» τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση. Αυτό είναι το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για τον Ισπανό πιλότο. Σπουδαία εμφάνιση από τον Εστεμπάν Οκόν της Alpine, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο φέτος ως τρίτος.

Το 4-5 από τις δύο Mercedes. Ο Λιούις Χάμιλτον κράτησε την 4η θέση παρά τις πιέσεις του Τζορτζ Ράσελ στην ομάδα να την παραχωρήσει. Ο «τοπικός ήρωας» Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari στην 6η θέση, ενώ το δεύτερο κόκκινο μονοθέσιο στην 8η με τον Κάρλος Σάινθ.

Ανάμεσα στις δύο Ferrari ο Πιερ Γκασλί και η Alpine. Φανταστικό αποτέλεσμα για τη γαλλική ομάδα, η οποία «αποχαιρετά» το πριγκιπάτο με τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς.

Η McLaren το 9-10 με τον Λάντο Νόρις και τον Όσκαρ Πιάστρι να «κλέινουν» την πρώτη 10άδα των βαθμών. Ακολουθούν Μπότας, Ντε Βρις, Ζου, Άλμπον, Τσουνόντα, Πέρεζ, Χούλκενμπεργκ, Σάρτζεντ. Οι Μάγκνουσεν και Στρολ δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

race


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.