Λεκλέρκ στους θαυμαστές του: «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μου»

Η διεύθυνση διαμονής του Σαρλ Λεκλέρκ, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, διέρρευσε στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του οδηγού της Ferrari.

Ο νεαρός «πιλότος», ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου, ότι η προσωπική του διεύθυνση, αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι έκτοτε, οι θαυμαστές του Μονεγάσκου οδηγού, τον προσεγγίζουν, προκειμένου να ζητήσουν αυτόγραφο ή φωτογραφίες μαζί του.

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να κτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», σχολίασε ο Λεκλέρκ και πρόσθεσε: «Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβασθείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου. Θα φροντίσω να σταματήσω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στο σιρκουί, αλλά δεν θα κατέβω, εάν έλθετε σπίτι μου. Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερασθεί. Καλό Πάσχα σε όλους»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.