Λεκλέρ: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Ο Σαρλ Λεκλέρ σχολίασε την απόδοση της SF-23 στο τριήμερο δοκιμών της Formula 1 στο Μπαχρέιν.

Το δικό του πρώτο σχόλιο έκανε ο Σαρλ Λεκλέρ για την απόδοση της Ferrari και του νέου μονοθέσιου SF-23. Ο Μονεγάσκος πιλότος ισχυρίστηκε ότι η ιταλική ομάδα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά το μονοθέσιο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στις στροφές.

«Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, έχουμε ένα μονοθέσιο με λιγότερο drag (αντίσταση αέρα). Οπότε θα είμαστε καλύτεροι στις ευθείες. Όμως έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου. Το περιμέναμε αυτό, αλλά πρέπει να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις στο στήσιμο. Αναμένω να είμαστε ταχύτεροι στις ευθείες αλλά ίσως δυσκολευόμαστε αρκετά στις στροφές. Προσπαθούμε να βρούμε επιπλέον χρόνο αυτό το τριήμερο. Εύχομαι να βρούμε απόδοση, καθώς δεν έχουμε βρει ακόμη τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Οι τρεις ημέρες δοκιμών ήταν πολύ έντονες. Τα δεδομένα μας είχαν συσχέτιση με αυτά στο εργοστάσιο, οπότε αυτά είναι καλά νέα», είπε αρχικά ο Λεκλέρ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι ένα διαφορετικό μονοθέσιο. Πρέπει να μάθουμε να το οδηγούμε διαφορετικά. Γι’ αυτό όμως έχουμε τις χειμερινές δοκιμές. Προσπάθησα να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα με το στυλ οδήγησής μου. Έμαθα κάτι ίσως την τελευταία ημέρα. Έχουμε όμως όπως προανέφερα αρκετή δουλειά ακόμη μπροστά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.