Formula 1: Ο Αλόνσο πιστεύει στον Λανς Στρολ

Ο Φερνάντο Αλόνσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λανς Στρολ και τόνισε πως έχει το ταλέντο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο 41χρονος πιλότος της Aston Martin δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει τον ομόσταβλό του, ώστε να φτάσει στο επίπεδο, για να διεκδικήσει στο μέλλον τον τίτλο.

Χαρακτηριστικά, ο Αλόνσο δήλωσε: «Αν καταφέρει και γίνει πρωταθλητής ο Στρολ και έχω παίξει το ρόλο μου, είτε είμαι πίσω από το τιμόνι είτε όχι, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Έχει την ταχύτητα και το ταλέντο να γίνει πρωταθλητής. To έχει αποδείξει αρκετές φορές, ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα. Θυμάμαι την pole position του Λανς στην Τουρκία το 2020 και ορισμένες τέλειες εμφανίσεις του στη βροχή. Για να αποδόσεις με τέτοιο τρόπο στη βροχή, σε τόσο δύσκολες συνθήκες, χρειάζεται να έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με το μονοθέσιό σου».

Και συμπλήρωσε για τη νέα σεζόν της ομάδας του: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε πρόοδο. Δε σκέφτομαι κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ή το πόσο θα μας πάρει για να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μεταξύ μας και να αλληλοβοηθηθούμε. Η Aston Martin θα με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και με τη σειρά μου θα τη βοηθήσω να βελτιωθεί και να φτάσει ακόμη πιο κοντά στις κορυφαίες θέσεις. Θα δώσω όλη μου τη γνώση και εμπειρία στην ομάδα για να τη βοηθήσω να γίνει πρωταθλήτρια. Θα είμαι στο τιμόνι όμως όταν θα συμβεί αυτό; Κανένας δε γνωρίζει. Είναι αδύνατον να κάνω πρόβλεψη. Αλλά το σίγουρο είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.