Ράσελ: «Στη Σιγκαπούρη είχαμε μονοθέσιο για νίκη»

Ο Τζορτζ Ράσελ αναφέρθηκε στην εικόνα του μονοθέσιου στη Μαρίνα Μπέι και ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη, παρ' όλο που τερμάτισε εκτός βαθμών στη Σιγκαπούρη.

Το τριήμερο στη Σιγκαπούρη εξελίχθηκε άσχημα για τον Τζορτζ Ράσελ και το μονοθέσιο της Mercedes. O Βρετανός ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην πίστα της Μαρίνα Μπέι εκτός βαθμών, όμως ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα και το Grand Prix. Θυμίζουμε ότι ο Ράσελ αποκλείστηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου από το Q2, άλλαξε και μονάδα ισχύος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από το τέλος του grid.

Στον αγώνα της Κυριακής ένα ατύχημα με τον Μικ Σουμάχερ της Haas οδήγησε τον πιλότο της γερμανικής ομάδας εκτός της πρώτης 10άδας. Παρ’ όλα αυτά έκανε τον ταχύτερο γύρο με τα σλικ ελαστικά, ωστόσο ο βαθμός δεν προστέθηκε στο πρωτάθλημα oδηγών και κατασκευαστών επειδή τερμάτισε εκτός των 10 πρώτων θέσεων.


«Η αυτοπεποίθησή μου επέστρεψε όταν καταφέραμε να επισκευάσουμε το μονοθέσιο την Κυριακή. Ο κανονικός μας ρυθμός επέστρεψε και ξεκάθαρα είχαμε ένα μονοθέσιο που είχε τη δυνατότητα να κερδίσει. Είναι κρίμα το πώς εξελίχθηκε το τριήμερο. Ήμασταν πολύ γρήγοροι σήμερα. Αν δεν είχα το συμβάν με τον Μικ θα ήμασταν ξεκάθαρα στην πρώτη 10άδα. Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε εκεί, αλλά μερικές φορές έτσι είναι η Formula 1. Είχαμε ένα πολύ καλό σερί, αλλά σήμερα και όλο το τριήμερο τα πράγματα δεν πήγαν με το μέρος μας», δήλωσε ο Βρετανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σλικ ελαστικά που χρησιμοποιήθηκαν στο μονοθέσιο του για το Grand Prix της Σιγκαπούρης: «Η αυτοπεποίθησή μου επέστρεψε όταν καταφέραμε να επισκευάσουμε το μονοθέσιο την Κυριακή. Ο κανονικός μας ρυθμός επέστρεψε και ξεκάθαρα είχαμε ένα μονοθέσιο που είχε τη δυνατότητα να κερδίσει. Είναι κρίμα το πώς εξελίχθηκε το τριήμερο. Ήμασταν πολύ γρήγοροι σήμερα. Αν δεν είχα το συμβάν με τον Μικ θα ήμασταν ξεκάθαρα στην πρώτη 10άδα. Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε εκεί, αλλά μερικές φορές έτσι είναι η Formula 1. Είχαμε ένα πολύ καλό σερί, αλλά σήμερα και όλο το τριήμερο τα πράγματα δεν πήγαν με το μέρος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.