Χάμιλτον: “Χωρίς την αποτυχία δεν υπάρχει επιτυχία” (pic)

Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην Αμερική εν όψει του Γκραν Πρι στο Μαϊάμι και έστειλε ακόμα ένα μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές της ζωής.

Μια χρονιά στη Formula 1 που άρχισε με αξιώσεις για τον Λιούις Χάμιλτον και τον Mercedes, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο Βρετανός πιλότος δυσκολεύεται αρκετά με το μονοθέσιο της γερμανικής εταιρείας. Μετράει μόλις ένα πόντιουμ, εκεί στο Μπαχρέιν ως 3ος, ενώ στα υπόλοιπα τρία Γκραν Πρι ζορίστηκε για να μαζέψει βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα στο Μαϊάμι ελπίζει να κάνει μια διαφορετική αρχή στο πρωτάθλημα.

“Καλημέρα από την Αμερική. Είμαι πολύ ενθουσιαμσένος για την εβδομάδα και ελπίζω και σεις. Κάθε μέρα της ζωής μου είμαι ευγνώμων. Χωρίς την αποτυχία δεν υπάρχει επιτυχία. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι, οι οποίοι θα σε αγαπούν όταν είσαι καλά και θα σε ταρακουνήσουν όταν είσαι στα κάτω σου, αυτό είναι κάτι που έμαθα μόνος μου. Το πρότζεκτ των ανθρώπων είναι να χρησιμοποιεί τις ελλείψεις του ως καύσιμο. Περισσότερο από ποτέ, εύχομαι ο κόσμος να βρει την αγάπη και το φως στις ζωές του. Τίποτα δε θα με βγάλει από το μονοπάτι μου, ελπίζω αυτό να ισχύει και για σας. Μην αφήνεις κανένα να σε εμποδίσει να είσαι αυτό που είσαι”, ήταν το μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.