Formula 1: Συνεχίζουν μαζί AlphaTauri και Γκασλί – Τσουνόντα (vid, pics)

H AlphaTauri γνωστοποίησε μέσω βίντεο ότι Πιέρ Γκασλί και Γιούκι Τσουνόντα θα συνεχίσουν μαζί και το 2022.

AlphaTauri και Πιέρ Γκασλί – Γιούκι Τσουνόντα ανανέωσαν την συνεργασία τους για το 2022.

Ο Γάλλος πιλότος εντάχθηκε στην ομάδα το 2017 και αποχώρησε για μερικούς μήνες αφού προβιβάστηκε στην Red Bull Racing. Η μοναδική νίκη που μετράει ο 25χρονος είναι στο GP Ιταλίας και στην Μόνζα.

Όσον αφορά τον Ιάπωνα ο νεαρός πιλότος έκανε το ντεμπούτ του στην Formula 1 τη φετινή χρονιά. ο Γιούκι Τσουνόντα διαθέτει την στήριξη της Honda, αυτό σημαίνει ότι η AlphaTauri θα ανανέωνε το συμβόλαιο του, καθώς η εταιρεία είναι προμηθευτής κινητήρων της ομάδας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την AlphaTauri για μια ακόμα σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα το 2017 έχουμε κάνει τόσο μεγάλη πρόοδο. Με την έως τώρα απόδοσή μας στη χρονιά, μας περιμένουν μεγάλα πράγματα στο έως το τέλος της και αυτό θα μεταφερθεί του χρόνου με τις μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς. Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κατακτήσουμε μαζί στη νέα εποχή της Formula 1 και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα ομάδων. Φέτος έχουμε πετύχει πολλά και πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε ακόμα περισσότερα το 2022”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Γκασλί, με τον Τσουνόντα να συμπληρώνει: “Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα μείνω στην AlphaTauri για ακόμα μια σεζόν. Είναι μια τρομερή ευκαιρία και είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τον Δρ. Χέλμουτ Μάρκο που συνεχίζω να αποκτώ εμπειρίες στη Formula 1. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Πιέρ, έχω μάθει πολλά από εκείνον και η εμπειρία του με έχει βοηθήσει να εξελίξω τις δικές μου αρετές”.

Αναλυτικά η δημοσίευση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.