Θέλουν νίκες και εξέλιξη στη Ferrari

Για την επόμενη σεζόν ετοιμάζονται άπαντες στη Ferrari, τονίζοντας όμως πως θέλουν μια νίκη έως το φινάλε.

Για την επόμενη σεζόν ετοιμάζονται άπαντες στη Ferrari, τονίζοντας όμως πως θέλουν μια νίκη έως το φινάλε. Ο Φερνάντο Αλόνσο υπογράμμισε πως δεν τον απασχολεί η δεύτερη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όμως ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο στους αγώνες που απομένουν. Από την πλευρά του, ο Στέφανο Νομενικάλι υπογράμμισε πως η προσοχή έχει πέσει στην προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Ντομενικάλι δήλωσε: «Σίγουρα, θα δοκιμάζουμε διαφορετικές ρυθμίσεις και εξαρτήματα κυρίως τις Παρασκευές, ώστε να εξελίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο μονοθέσιο. Αυτή την πολιτική θα ακολουθήσουμε και πιστεύω πως αυτό θα κάνουν και οι ανταγωνιστές μας».

Και συμπλήρωσε: «Ελπίδα μας είναι πως οι μηχανικοί μας θα καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά μας από την Red Bull. Οι συνέπειες των εξατμίσεων στο μονοθέσιο θα είναι λιγότερες από ότι φέτος και σκοπός μας είναι να μεγιστοποιήσουμε αυτά που μπορούμε να πάρουμε από το μονοθέσιο».

Από την πλευρά του, ο Αλόνσο τόνισε: «Θα προσπαθήσω να κερδίσω έναν αγώνα, αν είναι εφικτό αν και ξέρουμε πως αυτό θα είναι δύσκολο. Η Red Bull θα παραμείνει το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να τους διασκεδάσουμε, χωρίς πίεση για τη θέση του πρωταθλήματος, επειδή πιστεύω πως είτε τερματίσεις δεύτερος, είτε πέμπτος δεν έχει μεγάλη διαφορά. Όταν δεν μπορείς να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.