Στάζει μέλι ο Χόρνερ

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Κρίστιαν Χόρνερ. Ο ισχυρός άνδρας της Red Bull δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις εφετινές εμφανίσεις του Γερμανού πιλότου και συμπλήρωσε πως ο Φέτελ δεν σταματά να εκπλήσσει την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Χόρνερ δήλωσε: «Ήθελε στη Βαλένθια να έχει ένα καλό τριήμερο και απλά το έκανε. Δεν σταματά να μας εκπλήσσει, δεν του είχαμε πει πως είχαμε βάλει τη σκληρή γόμα ελαστικών στον Μαρκ, επειδή δεν θέλαμε να πιέσει περισσότερο, ωστόσο μετά από λίγο μας ρώτησε τι χρόνους κάνει ο Μαρκ. Όλοι κοιταχτήκαμε καλά- καλά και αναρωτηθήκαμε πως το έμαθε. Φυσικά, το είχε δει από την μεγάλη οθόνη και φυσικά είχε την ικανότητα να το κάνει αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Συνεχίζει να βελτιώνεται, έχει κερδίσει έξι από τους οχτώ αγώνες, έχει τερματίσει δεύτερος σε δύο και έχει 14 βαθμούς περισσότερους από το ρεκόρ στο μισό της περιόδου. Είναι τελειομανής, αναλύει την απόδοση του περισσότερο από τον καθένα και αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση για τα παιδιά με τα οποία δουλεύει μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.