Φέτελ: «Έμαθα πολλά απο τον Αλόνσο»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ, παραδέχτηκε πως οφείλει πολλά στον Φερνάντο Αλόνσο, αφού παρατηρούσε και αντέγραφε τις κινήσεις του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις οδηγικές ικανότητες του Ισπανού «πιλότου».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ, παραδέχτηκε πως οφείλει πολλά στον Φερνάντο Αλόνσο, αφού παρατηρούσε και αντέγραφε τις κινήσεις του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις οδηγικές ικανότητες του Ισπανού «πιλότου», ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο το 2005 και το 2006.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε ο Γερμανός οδηγός της Red Bull στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», δήλωσε: «Δεν έβλεπα απλά τον Αλόνσο στην τηλεόραση και έλεγα “έτσι πρέπει να το κάνω και εγώ”, αλλά τον “ακολουθούσα” στους αγώνες μέσω της κάμερας που έχει στο αυτοκίνητο και φυσικά παρατηρούσα πώς προετοιμαζόταν για τους μεγάλους αγώνες».

Για το προβάδισμα που έχει αποκτήσει στην βαθμολογία των οδηγών, ο 23χρονος Γερμανός δήλωσε: «Έχω ένα καλό προβάδισμα και το αυτοκίνητό μου είναι αξιόπιστο, αλλά πρέπει να είμαι επιφυλακτικός και έχω αυτοπεποίθηση». Για το επερχόμενο ευρωπαϊκό Γκραν Πρι τόνισε: «Πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω στην Βαλένθια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.