«Μου ανεβάζει την ψυχολογία το όριο, δεν ξέρω αν θα κάνω 1.500μ. στο Καζάν»

Η Κέλυ Αραούζου ήταν η πρωταγωνίστρια της 2ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στον Άλιμο, καθώς με χρόνο 16:32.32 στα 1.500μ. ελεύθερο έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο του Καζάν.

Η Κέλυ Αραούζου ήταν η πρωταγωνίστρια της 2ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στον Άλιμο, καθώς με χρόνο 16:32.32 στα 1.500μ. ελεύθερο έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο του Καζάν. Βεβαίως η 24χρονη πρωταθλήτρια θα πήγαινε ούτως ή άλλως στη Ρωσία, καθώς θα μετάσχει στα αγωνίσματα της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, και δεν είναι καν βέβαιο ότι θα “πέσει” και στην πισίνα, όμως η ίδια τόνισε σε δηλώσεις της ότι η σημερινή επιτυχία της δίνει ψυχολογική ώθηση. «Ήμουν έτοιμη για ένα όριο. Ένιωθα ότι μπορώ να πάω γρήγορα. Η προετοιμασία μας είναι τα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης, καλό είναι όμως να υπάρχουν και τέτοια όρια που ανεβάζουν την ψυχολογία. Πηγαίνω στο Καζάν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τους οποίους πρέπει να είμαι μέσα στην πρώτη δεκάδα. Δε ξέρω αν θα κολυμπήσω 1.500μ. στο Καζάν, καθώς από τη στιγμή που θα τελειώσουν τα 10χλμ της Μαραθώνιας θα θέλω να είμαι έτοιμη, καθώς αρχίζει μια Ολυμπιακή χρονιά με υψηλές απαιτήσεις», επισήμανε η Αραούζου.

Η 14χρονη Νικολέτα Παυλοπούλου έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια στην ηλικία της. Σήμερα πέτυχε δύο πανελλήνια ρεκόρ παγκορασίδων Α, σε 100μ. πρόσθιο και 100μ. ελεύθερο, η ίδια όμως στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να “τρέξει” δίπλα στην Κάτια Σαρακατσάνη, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν… μητέρα της, αφού έχουν διαφορά 24 χρόνων! «Είναι τιμή μου που κολυμπάω με την Κάτια Σαρακατσάνη. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, τόσο το πάθος όσο και η προσπάθεια που καταβάλλει σε κάθε αγώνα», δήλωσε η Παυλοπούλου και συνέχισε: «Χαίρομαι που “έσπασα” το δικό μου πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί ήταν για εμένα ένας καλός χρόνος. Θέλω να πάω δυνατά στο Μεσογειακό Κύπελλο της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τις Ολυμπιακές μέρες της Τιφλίδας το καλοκαίρι».

Η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία με 26.57 στα 50μ. πεταλούδα “άγγιξε” το πανελλήνιο ρεκόρ της Βουρνά (26.52), παραδέχθηκε ότι «δεν περίμενα να κολυμπήσω τόσο γρήγορα. Ήθελα να κολυμπήσω πιο κάτω από το χρόνο μου και είμαι ευχαριστημένη γι΄αυτό. Τώρα για μένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προετοιμασία για το Παγκόσμιο του Καζάν, εκεί όπου θα κολυμπήσω 50, 100, 200 πεταλούδα και “σκυτάλη”. Από κοινού με τον προπονητή μου, Μάρκο Μανταλούφα, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ενώ εκεί θα προσπαθήσω να βελτιώσω τους χρόνους μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.