Χαρούμενες των 4Χ100 ελεύθερο

Παρά την άσχημη εμφάνιση στα προκριματικά, οι κολυμβήτριες των 4Χ100 ελεύθερο δήλωσαν χαρούμενες.

Παρά την άσχημη εμφάνιση στα προκριματικά, οι κολυμβήτριες των 4Χ100 ελεύθερο δήλωσαν χαρούμενες. Οι Ελληνίδες κολυμβήτριες τόνισαν πως για αυτές μετρά περισσότερο η χαρά της συμμετοχής, παρά την τελευταία θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος.

Η Νέρι Νιαγκουάρα τόνισε αρχικά: «Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη που ζω αυτή τη γενιά. Είχαμε νωρίτερα μία φορτισμένη στιγμή μεταξύ μας, γι΄ αυτό και τα κόκκινα μάτια. Τώρα είμαι διαφορετική, είμαι ωριμότερη και αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα».

Η Νόρα Δράκου από την πλευρά της τόνισε: «Τη Νέρι την έβλεπα όταν ήμουν μικρή κι έλεγα μακάρι να φτάσω κάποτε στο επίπεδό της, να μπορέσω κι εγώ να κάνω τους ίδιους χρόνους και να τους ξεπεράσω, και τώρα έφτασε η στιγμή να κολυμπήσουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη που τη γνώρισα, κάνουμε καλή παρέα και στα 4Χ100μ. ελεύθερο αμέσως ταιριάξαμε και καταφέραμε να προκριθούμε στο Λονδίνο».

Η Κρίστελ Βουρνά υπογράμμισε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς δεν πετύχαμε το πανελλήνιο ρεκόρ που θέλαμε. Ηταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε, θα έπρεπε να κάνουμε μεγάλη υπέρβαση, αλλά και μόνο που συμμετέχουμε στους Ολυμπιακούς με μία «σκυτάλη» είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, η Θεοδώρα Γιαρένη τόνισε: «Δεν πήγαμε όσο γρήγορα θα θέλαμε για να πετύχουμε το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια έχουν και ατομικά αγωνίσματα και είναι λογικό να επικεντρώνονται εκεί. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Για μένα είναι μεγάλη τιμή που κολύμπησα μαζί τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.