Στους καλυτέρους ιστιοπλόους του κόσμου ο Μιτάκης

Υπερασπιζόμενος επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κέρδισε το 2010, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Γιάννης Μιτάκης, τερμάτισε στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Finn, που ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στην Βαρκελώνη.

Υπερασπιζόμενος επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κέρδισε το 2010, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Γιάννης Μιτάκης, τερμάτισε στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Finn, που ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στην Βαρκελώνη. 

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όλη την εβδομάδα στην ισπανική πόλη δεν ήταν οι ενδεδειγμένες για ιστιοπλοϊκούς αγώνες και αυτό αποδεικνύεται από τις λίγες ιστιοδρομίες που έγιναν ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, δηλαδή μόνο 6 από τις 11 που είχαν προγραμματιστεί. 

Ο Γιάννης Μιτάκης, βρισκόταν στην Ισπανία με όλο το τεχνικό  του επιτελείο, αφού το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν μία από τις σημαντικότερες αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας το καλοκαίρι.  Ο νεαρός αθλητής του ΝΟΕ έχει κερδίσει από πέρσι την πρόκριση της χώρας αλλά και την δική του για την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, όπου θα πάει να αγωνιστεί με στόχο ένα από τα 3 μετάλλια.  Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο Γιάννης Μιτάκης ήταν πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 καθώς και 14ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, πάντα στην ίδια Ολυμπιακή κατηγορία του Finn, η οποία έχε προσφέρει στην χώρα μας και άλλα Ολυμπιακά μετάλλια όπως αυτό του Ηλία Χατζηπαυλή το 1972 στο Μόναχο καθώς και Παγκόσμιες διακρίσεις.

Ο Γιάννης Μιτάκης αγωνίστηκε ανάμεσα σε 90 σκάφη απ΄ όλες τις χώρες του κόσμου, που προσπαθούν να βρουν τα αγωνιστικά τους πατήματα λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ανάμεσα σε άλλους του αθλητές και ο Allan Julie .από τις Seychelles  που κατετάγει 62ος στην προσπάθεια του να κερδίσει το εισιτήριο της χώρας του για το Ρίο.

Την τεράστια προσπάθεια του  Έλληνα αθλητή υποστηρίζουν οι εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού MUSTO η εταιρεία BMS United Bunkers, ενώ υποστηρικτές είναι η Salty Bag με τις πρωτότυπες τσάντες από μεταχειρισμένα πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών και η εταιρεία Paralos Events & Design που έχει και την ευθύνη επικοινωνίας του αθλητή με τα ΜΜΕ. Τέλος δε, σημαντική είναι η προσφορά θετικής ενέργειας από τους φίλους του Γιάννη Μιτάκη από τα Social Media όπως το Facebook, οι οποίοι ξεπερνούν τους 13.000, που μέσω της σελίδας του παρακολουθούν τις προσπάθειές του βήμα προς βήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.