ePlayoff2020: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Ηράκλειο (videos)

Η αναμέτρηση της 3ης ΑΕΚ με το 2ο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική θα αποφασίσει ποια ομάδα θα μείνει στο κυνήγι του τίτλου παρέα με τον Πειραιά που αντιμετωπίζει τον Άρη. Τούμπα-Παναθηναϊκός το ματς που ανοίγει την 7η αγωνιστική.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε των ePlayoff2020 και ο Πειραιάς έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα διατηρώντας την πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από το Ηράκλειο, από το οποίο έχει γνωρίσει τη μοναδική μέχρι σήμερα ήττα του. 

Η 7η αγωνιστική αναμένεται να κρίνει πολλά. Κι αυτό διότι η τρίτη στη βαμολογία ΑΕΚ φιλοξενεί το δεύτερο Ηράκλειο και όποια ομάδα κερδίσει ουσιαστικά θα μένει στη διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στον Πειραιά. Σαφώς και η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία ομάδα. Κάθε άλλο. 

Ο Πειραιάς αντιμετωπίζει τον ιδιαίτερα ανεβασμένο Άρη που στα τελευταία ματς αρνείται να χάσει και αποτελεί ρυθμιστή της μάχης για τον τίτλο καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκοψε βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό και από την ΑΕΚ.

Τέλος το τριφύλλι αντιμετωπίζει την Τούμπα σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία για λόγους γοήτρου.

Όλα αυτά θα τα δείτε στην 7η εκπομπή για τα ePlayoff με τον Αποστόλη Λάμπο και τον Μάκη Τογανίδη, περιγραφές, αναλύσεις και στατιστικά των τριών αναμετρήσεων, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ παράλληλα διεξάγεται διαγωνισμός με πλούσια δώρα που αποκορύφωμα έχει ένα Playstation 4 Pro

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Web TV του novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο youtube ή στη σελίδα του novasports.gr στο facebook.

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε τα γκολ από τις αναμετρήσεις της έκτης αγωνιστικής.

Ηράκλειο-Τούμπα: 2-1

Ηράκλειο-Τούμπα: 2-1

Άρης-ΑΕΚ: 1-1

Άρης-ΑΕΚ: 1-1

Παναθηναϊκός-Πειραιάς: 0-1

Παναθηναϊκός-Πειραιάς: 0-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.