Βέλλιος: «Να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, στόχος η Εθνική» (vid)

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και την επιστροφή του στην Ελλάδα μίλησε στην τέταρτη εκπομπή των eplayoff2020 o στράικερ του Ατρόμητου.

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στους Αποστόλη Λάμπο και Λίλα Κουντουριώτη για τον στόχο της επιστροφής στην Εθνική, την παγκόσμια περιπέτεια με την πανδημία του COVID-19 και το εκπληκτικό του τέρμα με ανάποδο ψαλίδι.

Για το τρομερό φετινό του γκολ με ψαλιδάκι κόντρα στη Λαμία: «Δεν σκέφτηκα κάτι. Απλά το… δοκίμασα. Άλλωστε, είναι κάτι που το δοκιμάζω στις προπονήσεις αρκετά συχνά. Όπως είπα και μετά το δεύτερο ψαλιδάκι με τον Άρη είναι πράγματα που τα δοκιμάζω. Είναι το καλύτερο μου γκολ σίγουρα. Καμία σχέση με το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, εκείνος είναι 1,96 εγώ 1,93 έμοιαζαν λίγο αλλά εκείνος το έκανε από 30 μέτρα με την Εθνική.».

Για το αν είναι στόχος του η επιστροφή στην Εθνική: «Ο Ατρόμητος έχει… παράδοση στα σέντερ φορ, έχει βγάλει αρκετά πρόωσπα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Γύρισα στην Ελλάδα, για να κάνουμε μια καλή χρονιά, φυσικά και σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να επιστρέψω στην Εθνική».

Για το πως περνάνε οι μέρες της καραντίνας: “Για μένα περνάνε νεράκι, τις περνάω ευχάριστα. Έχω τις προπονήσεις μου, έχω και την ομάδα, έχω και το playstation και την κοπέλα μου και το ποδήλατο και νομίζω ότι περνάει γρήγορα.”

Για το αν ασχολείται με το e-gaming: «Παίζω ναι αρκετά αλλά όχι πολλές ώρες. Από FIFA μέχρι NBA 2K και Call of Duty.. Παίζω με τους φίλους που έχω ήδη από το ποδόσφαιρο. Πολύ καλός είναι στο Call of Duty ο Σταφυλίδης. Σε πόλεο θα επιβιώσει. Στο FIFA είναι ο Χαρίσης. Είναι ενοχλητικά καλός. Σου σπάει τα νεύρα το πόσο καλός είναι. Μ’αρέσει να παίζω με τον Στάφυ Call αλλά το παίρνει πολύ σοβαρά κι αν δεν τον καλύψω σε καμιά φάση μπορεί να μη μιλιόμαστε για μια ώρα».

Με ποιον θα έπαιζες για να τον νικήσεις: “Θα ήθελα να παίξω με τον Χαρίση. Η πλάκα είναι ότι του είχα πάρει ένα παιχνίδι στην αρχή και μετά με κέρδισε σε είκοσι συνεχόμενα παιχνίδια. Και παίρνει και μικρότερες ομάδες.”

Για τις προπονήσεις  με τον Ατρόμητο: “Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά αν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες που μας δίνει ο γυναστής μας μέσω zoom (24-26 παιδιά σε τρία γκρουπ), τότε γίνεται πολύ δυνατή προπόνηση και χρειάζεσαι δίπλα πετσέτα για τον ιδρώτα. Νέ για προπόνηση δεν υπάρχει ακόμα”.

Για τον κορωνοϊό: «Να τελειώσει αυτή η περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Έχουμε κρατήσει χαμηλά τα ποσοστά και μπράβο στους υπεύθυνους αυτής της προσπάθειας. Είμαστε από τις καλύτερες χώρες που κράτησαν πολύ χαμηλά τα κρούσματα. Μακάρι να ξεκινούσαμε αι αύριο. Αλλά πρώτα να υπάρχει κανένας κίνδυνος.  Μου λείπει η ζωή που είχαμε πριν. Η οικογένειά μου, να πάω για ένα καφέ, μου λέιπει το έξω, να ζω φυσιολογικά. Εκτιμάμε πολλά πράγματα τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.