Προκρίθηκε και παίζει, μάλλον, με την Αμερική!

Η Ιταλία νίκησε τη Δομινικανή Δημοκρατία με 82-73, προκρίθηκε στους «8» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων και θ΄ αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Αργεντινή.

Η Ιταλία νίκησε τη Δομινικανή Δημοκρατία με 82-73, προκρίθηκε στους «8» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων και θ΄ αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Αργεντινή.

Οι Ιταλοί κέρδισαν πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Προηγήθηκαν με +20 πόντους (71-51) και μόνο στο τέλος πιέστηκαν με τους Δομινικανούς να πλησιάζουν στους πέντε πόντους (76-71).

Καλύτερος των νικητών ήταν ο Λουπουσόρ με 15 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Φέλις είχε 28 πόντους και ο Αραούχο 16 με 13 ριμπάουντ. Η Ιταλία στους «8» θα παίξουν με την ομάδα που θα περάσει από το ΗΠΑ-Αργεντινή, με τους Αμερικανούς να είναι το τεράστιο φαβορί.

Η Ισπανία νίκησε δύσκολα την Αίγυπτο με 67-60 και περιμένει, λογικά, την Εθνική Ελλάδας που κοντράρεται με την Τυνησία. Η Τουρκία συνάντησε, ομοίως, προβλήματα με το Ιράν, το οποίο κέρδισε με 73-63 και θα παίξει με όποια ομάδα περάσει από το Σερβία-Αυστραλία.

Τέλος η Κροατία απέκλεισε με 75-68 την Κίνα, αλλά κι αυτή έχει δύσκολο έργο για τη συνέχεια, μια και πέφτει λογικά επάνω στον Καναδά, που έχει το απόλυτο αβαντάζ κόντρα στη Νότιο Κορέα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.