Θύματα βομβαρδισμού χαρακτηρίζουν τους ΝΒΑερ

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών.

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών, τους οποίους συμβουλεύει να προσθέσουν ένα γνήσιο σέντερ στην αποστολή για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες.

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», έτσι αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών: «Μία ακαταμάχητη δύναμη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης της Ιαπωνίας ήταν η Εθνική των ΗΠΑ που πέρασε σαν κεραυνός με ένα τέλειο σερί 7-0 μέχρι να βρει μπροστά της, όμως ένα αμετακίνητο αντικείμενο, την Ελλάδα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποδείχτηκαν οι πιο σκληροί αντίπαλοι και μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού. Η Εθνική των ΗΠΑ πρέπει να βγει σε περισσότερες οργανωμένες επιθέσεις και να προσθέσει έναν γνήσιο σέντερ στο ρόστερ για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.