Χωρίς τον “φρύδια” στο παγκόσμιο κύπελλο οι ΗΠΑ

Ο Άντονι Ντέιβις αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας με τις ΗΠΑ, προκειμένου να προετοιμαστεί το εφετινό καλοκαίρι για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Άντονι Ντέιβις αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας με τις ΗΠΑ, προκειμένου να προετοιμαστεί το εφετινό καλοκαίρι για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των “λιμνανθρώπων” ενημέρωσε τους ιθύνοντες της αμερικανικής ομοσπονδίας, πως δε θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας του, κάτι που σημαίνει πως ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο 26χρονος παίκτης θέλει να είναι απολύτως έτοιμος στην έναρξη της νέας σεζόν, η οποία θα τον βρει στο πλευρό των Λεμπρόν Τζέιμς και Ντε Μάρκους Κάζινς. Ο Ντέιβις έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομοσπονδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Ο Αμερικανός παίκτης έχει κατακτήσει ήδη δυο χρυσά μετάλλια με τις ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012) και στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας (2014).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.