Challenge Cup: Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenge Cup (20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Σχλόμο Γκρουπ Αρένα». Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Η ρεβάνς των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΣΕΦ (20:00).

Οι δηλώσεις των Πειραιωτών:

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.