Κολύμβηση: Τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό Νίκαιας ο Γέμελος

Σπουδαία κίνηση για το τμήμα κολύμβησης του Ιωνικού Νίκαιας, που έκανε δικό του τον Νίκο Γέμελο.

Σπουδαία κίνηση για το τμήμα κολύμβησης του Ιωνικού Νίκαιας, που έκανε δικό του τον Νίκο Γέμελο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, τον οποίο ουσιαστικά υπηρέτησε σε όλη του την καριέρα (πρώτα ως αθλητής και εν συνεχεία ως προπονητής) και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του τμήματος κολύμβησης του Ιωνικού Νίκαιας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα και ως αθλητής, που ανδρώθηκε και κατέκτησε μεγάλες διακρίσεις στον Ολυμπιακό.

Στο βιογραφικό του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, την στιγμή που έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2014, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, μέσα από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.

Ο Νίκος Γέμελος θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού, και θα σηματοδοτήσει την σπουδαία εποχή που ξεκινάει για την πισίνα του συλλόγου μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης