Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Κάρτες μελών και φιλάθλου από την 1η Ιουνίου

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις νέες κάρτες μελών και φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις νέες κάρτες μελών και φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε, με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει πλήξει καίρια (και) τα ερασιτεχνικά σωματεία οι οπαδοί των ερυθρόλευκων καλούνται να στηρίξουν οικονομικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Η αγορά καρτών μελών και φιλάθλου είναι πόρος και ανάσα ζωής μιας και υπάρχει τεράστια απώλεια εσόδων καθώς δεν κόβονται πλέον εισιτήρια στα γήπεδα των ερασιτεχνικών τμημάτων, ενώ αυτό έχει ως επακόλουθο και την απώλεια του 10% από τις εισπράξεις της ΠΑΕ.
Από την 1η Ιουνίου λοιπόν θα τεθούν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες μελών και φιλάθλου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021.

Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους.
Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή.
Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις : συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή»  των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς!

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης