Με πένθος στο Αλεξάνδρειο

Ημέρα μνήμης η σημερινή (4/10) για ολόκληρο τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μπάσκετ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα.

Ημέρα μνήμης η σημερινή (4/10) για ολόκληρο τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μπάσκετ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα.

Ολόκληρος ο ΠΑΟΚ πενθεί σήμερα (4/10). Κανείς στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο δεν ξεχνά τα έξι παιδιά, τους έξι φίλους της ομάδας, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή μια μέρα σαν κι αυτή, το 1999, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν να στηρίξουν τον «Δικέφαλο» στο παιχνίδι του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Παναθηναϊκό. 

Σήμερα, λοιπόν, η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη, για το Κύπελλο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, όχι μόνο ανακοίνωση εξέδωσε, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς, αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί η ομάδα με τη μαύρη εμφάνιση και πένθος στο στήθος, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter. 

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει: 

«Είναι μία μαύρη μέρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι όμως και μία μέρα μνήμης για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα, που σαν σήμερα, στις 4.10.1999 έχασαν την ζωή τους επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από μία ακόμη εκδρομή δίπλα στον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ. Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, άλλωστε ήταν αυτή που τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και τους πήγε παραπέρα, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει και το μνημείο που υπάρχει στην κοιλάδα των Τεμπών, εκεί που έφυγαν έξι νέα παιδιά.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε, αλλά κανείς δεν ξεχνά. Πρέπει να τους θυμόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ως ελάχιστο φόρο τιμής, στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου Άρης – ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με πένθος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.