Μπελ: «Μου θύμισε το Γκονζάγκα!»

Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που έζησε στο Αλεξάνδρειο δήλωσε ο Aμερικανός γκαρντ μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (4/10).

Είχε έξτρα λόγο να νιώθει όμορφα ο Γκάρι Μπελ μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ χθες (4/10) στο Αλεξάνδρειο, για το Κύπελλο. Δεν ήταν μόνο η επικράτηση της ομάδας του που έκανε χαρούμενο τον Αμερικανό γκαρντ των «κίτρινων», αλλά και η εξαιρετική ατμόσφαιρα που έζησε. 

Μια ατμόσφαιρα που του θύμισε το πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε στην πατρίδα του, το Γκονζάγκα, το οποίο έχει ιδιαίτερα φανατικό κοινό στο πρωτάθλημα του NCAA.
 
«Μου θύμισε αρκετά το Γκονζάγκα η ατμόσφαιρα που έζησα στο γήπεδο της νέας μου ομάδας. Ίσως είναι λίγο καλύτερα εδώ! Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε το προβάδισμα και τη νίκη», δήλωσε αρχικά. 

Κι όσο για τον αγώνα, είπε: «Ελέγξαμε το ρυθμό και δεν κάναμε πολλά λάθη στο σημείο που πιέζαμε στην άμυνα. Καταστρέψαμε το παιχνίδι των αντιπάλων μας κι αυτό μας βοήθησε να τους κερδίσουμε».

Όσο για τη δική του απόδοση και το γεγονός ότι πριν από το παιχνίδι είχε μόλις λίγες ημέρες στη νέα του ομάδα σημείωσε: «Ο κόουτς μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Μου είπε να παίζω επιθετικά ακόμα και αν χάνω σουτ, αλλά και να παίζω την αμυνά μου, όπως τη σχεδίασε. Αυτό έκανα!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.