Κολύμβηση: Θέλουν καλύτερες εμφανίσεις οι Χρήστου και Μαρκυγιάννης

Να παρουσιαστούν καλύτεροι στα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου θέλουν οι Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης.

Οι δυο κολυμβητές εμφανίστηκε ικανοποιημένοι με την πρόκρισή τους στα ημιτελικά, όμως τόνισαν πως μπορούν να έχουν καλύτερες επιδόσεις το απόγευμα του Σαββάτου. Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους:

Απόστολος Χρήστου: «Έκανα το επόμενο βήμα και περιμένω το απόγευμα να κολυμπήσω ακόμα πιο γρήγορα για να μπω στον τελικό. Βήμα βήμα θα τα καταφέρω. Είχα δύο μέρες να ξεκουραστώ και πιστεύω ότι το απόγευμα θα είμαι καλύτερος από το πρωί».

Βαγγέλης Μακρυγιάννης: «Περάσαμε! Ήμουν 16ος και χαίρομαι που θα είμαι στον ημιτελικό. Ήταν μια καλή κούρσα πιστεύω για πρωί. Το απόγευμα θέλω κάτι καλύτερο και από εκεί και πέρα ένα ατομικό ρεκόρ είναι για μένα ο μεγάλος στόχος. Πιστεύω ότι έχω μία επίδοση στο 24, αλλά με ότι καλύτερο από το 25.13 που είναι το ρεκόρ μου θα είμαι ευχαριστημένος. Η εμφάνισή μου στο 100άρι σίγουρα με έχει βοηθήσει και αλλά και το 50άρι για την αυριανή σκυταλοδρομία (4Χ100μ μεικτή ανδρών), όπου κυνηγάμε κάτι πολύ καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.