Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μεγάλη νικήτρια η Κωνσταντινοπούλου

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες, στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε σε 2.45.46 και κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα της, που έτρεξε σε Μαραθώνιο. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Ασημακοπούλου με χρόνο 2.50.25, ενώ τρίτη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη με χρόνο 2.50.42.

Η Κωνσταντινοπούλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είναι σαν να ζω σε όνειρο. Όταν τρέχεις άπειρες φορές με το μυαλό και τη σκέψη σου ονειρεύεσαι τον τερματισμό σου, αλλά όταν το ζεις είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Το να καταφέρνεις να ξεπερνάς τα όρια σου είναι μοναδικό. Είναι η δεύτερη φορά που τρέχω, έχω πολύ μικρή εμπειρία και πέρα από τον πόνο και την κούραση είναι απερίγραπτο το συναίσθημα του να πετυχαίνεις τον στόχο σου».

Από την πλευρά της, η Ασημακοπούλου τόνισε: «Είμαι αρχικά πάρα πολύ χαρούμενη που για τρίτη φορά καταφέρνω να είμαι στο βάθρο. Έκανα μεγάλη προσπάθεια, ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός γιατί με τις κοπέλες είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Δυστυχώς, στο 12ο χιλιόμετρο ένιωσα πόνο στην κοιλιά και αναγκάστηκα να σταματήσω για να περπατήσω όπως και λίγο αργότερα. Τελικά, κατάφερα να μπω στο Καλλιμάρμαρο όπως το είχα φανταστεί, έστω και εξαντλημένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.