Καρύδας: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο Σάκης Καρύδας εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του, να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό.

Ο Σάκης Καρύδας εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του, να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η ομάδα του κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ του νέου πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Ο Καρύδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρκαδία 93.8». Αναλυτικά δήλωσε:


Για τον Αρκαδικό και για τη νέα σεζόν: «Ευελπιστούμε όλοι να πάει καλά η χρονιά. Να μην έχουμε τραυματισμούς και να κοιτάμε βήμα-βήμα τα παιχνίδια για να κάνουμε ταμείο και μακάρι το ταμείο να είναι θετικό. Στόχος μας είναι η ομάδα να πάει ψηλά. Αλλά αυτό θα γίνει αν το κοιτάξουμε βδομάδα με τη βδομάδα. Έχουμε έμπειρα παιδιά και αυτό το βλέπουν και οι άλλες ομάδες. Ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Για το «ναι» του στον Αρκαδικό: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Δεν άργησα να σκεφτώ. Γίνεται όμορφη προσπάθεια από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ και δέχτηκα αμέσως να έρθω στην ομάδα. Μακάρι να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα έχω δει από την ομάδα. Τρέχουν να μας παρέχουν το καλύτερο δυνατό. Αυτό τον κάνει χαρούμενο τον αθλητή. Το κυριότερο στοιχείο που έχουν, την αγαπούν πολύ την ομάδα».


Για τις διαφορές των ομάδων: «Είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Η παρουσία του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά φέτος. Σίγουρα η καθημερινότητα και το πως η ομάδα παρέχει στον αθλητή όσα χρειάζεται και φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι, που πρέπει να δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε νέα πρόσωπα αλλά έχουμε διάθεση να δέσουμε σύντομα».


Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Τα πρώτα ματς, του Κυπέλλου και τα φιλικά ήταν αναγνωριστικά. Τα πόδια ήταν βαριά. Κάθε βδομάδα δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Στο φιλικό με την Ελευσίνα δείξαμε καλό πρόσωπο και ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».


Για τις άλλες ομάδες: «Το πρωτάθλημα της Α2 είναι απρόβλεπτο. Πάντα υπάρχει μια ομάδα που δεν περιμένει. Η Καβάλα, είναι από τα μεγάλα φαβορί. Δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Από εκεί και πέρα υπάρχει το Ψυχικό που έχει κάνει καλές μεταγραφές, ο ΟΦΗ, η Λευκάδα. Γενικά το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Τα εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσουν την άνοδο. Η λέξη ήττα στην έδρα σου είναι απαγορευτικό. Δεν θα πρέπει να έχεις απώλειες εντός. Η ομάδα έχει τη δυναμική, τις προσωπικότητες, τους παίκτες να κυνηγήσει όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός».


Για τον προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Καστρίτη: «Έχω περάσει από πολλούς προπονητές. Ο κόουτς όμως μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση. Σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Είναι καταπληκτικός προπονητής. Εκεί που πρέπει είναι αυστηρός, εκεί που πρέπει είναι ήρεμος».


Γιατί επέλεξε το μπάσκετ: «Ξεκίνησα το μπάσκετ γιατί ήμουν μικρός για να παίξω ποδόσφαιρο. Είχα μια τρέλα με τη μπάλα, αλλά αφού ήμουν μικρός και δεν μπορούσα, γράφτηκα στο μπάσκετ. Ζούσα με τον αθλητισμό. Υπήρχε ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και οι υπόλοιποι, ε και δεν χρειάστηκε και πολύ».


Για τα γούρια του: «Έχω γούρι συγκεκριμένες κάλτσες και ένα κολάν που φοράω. Θεωρώ πως με βοηθούν στο παιχνίδι».


Για την Τρίπολη: «Έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχουμε γνωριστεί με κάποια άτομα και μπορούμε να πιούμε και έναν καφέ. Είναι μια μικρή και ήρεμη πόλη. Μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Δένεσαι με τους συμπαίκτες σου και προχωράς. Αλλά ξέρεις, ότι πάντα είναι εκεί οι δικοί σου άνθρωποι για σένα».


Μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας: «Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Θέλω να μιλάω και να προσπαθώ στο παρκέ. Θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου. Όλη η ομάδα θα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να χαροποιεί τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο».


Για τον «τυχερό» του εισιτηρίου διαρκείας του «Αρκαδία 93.8»: «Να έρχεται στο γήπεδο, να φωνάζει και να μην ξεχνάει πως είμαι τυχερός γιατί έφερα το διαρκείας. Να έρθει να με βρει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.