Στρατηγικές συναντήσεις στην Κρήτη για το χάντμπολ

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Δήμαρχο Χανίων και εκπροσώπους από τα σωματεία του Ηρακλείου.

Στην Κρήτη βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Κώστα Βιολιτζή και τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της ΟΧΕ στην Κρήτη Παύλο Ποτουρίδη συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη όπου συζητήθηκαν σημαντικές λεπτομέρειες για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε ότι θα είναι δίπλα στην Ομοσπονδία και το Παγκόσμιο Beach Handball του 2022 είναι υπόθεση και της κυβέρνησης. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα ξεκινάει εντατικά ο προγραμματισμός της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα σε αγαστή συνεργασία με το Υφυπουργείο.

Συγκίνηση και χαμόγελα στο Αρκαλοχώρι
Επίσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ήταν παρόντες στην εξαιρετική πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και βοήθησαν να μοιραστούν δώρα στα σχολεία του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου ενόψει των εορτών. Τα πρόσωπα των μικρών παιδιών γέμισαν χαμόγελα και προσκλήθηκαν μαζι με τους καθηγητές και τους γονείς τους από τον Υφυπουργό και τον Πρόεδρο της ΟΧΕ στα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών τον Ιανουάριο στα “Δύο Αοράκια”
Στην εκδήλωση εκτός από τον Υφυπουργό έδωσαν το παρόν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ᾿Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου καί Βιάννου, ὑπέρτιμος καί ἔξαρχος Πεδιάδος, κ. ᾿Ανδρέας Νανάκης, ενώ ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέδωσε χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης για την ανακούφιση των πληγέντων.
Η ΟΧΕ από την πλευρά της μοίρασε αναμνηστικά τόσο στους επισήμους, όσο και στους καθηγητές των σχολείων, αλλά και στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ενώ ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής δεσμεύτηκε ότι θα αποστείλει υλικό στα σχολεία για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Σε νέο πλάνο η συνεργασία Χάντμπολ και Χανίων
Η αντιπροσωπεία της ΟΧΕ μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Ελπίδα Μπιτχαβά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη, όπου και συζήτησαν μελλοντικές κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και την ανάληψη διοργανώσεων.

Το χάντμπολ μεγαλώνει στο Ηράκλειο
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής με τους συνεργάτες του συναντήθηκαν με εκπροσώπους σωματείων στο Ηράκλειο και τους ενημέρωσαν για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας. Η ανταπόκριση των σωματείων ήταν μεγάλη, εξάλλου ήδη ο “Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου” ίδρυσε τμήμα χάντμπολ, ενώ σύντομα θα υπάρξουν άλλα δύο σωματεία που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ο Πρόεδρος προσκάλεσε τα σωματεία και τους αθλητές τους στους αγώνες της Εθνικής, όπου και θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για νέες συζητήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.