Ικανοποιημένος ο Λάσο

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στην πρεμιέρα της ACB εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στην πρεμιέρα της ACB εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ παράλληλα σχολίασε και την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βαγιαδολίδ.

«Η τελική διαφορά δείχνει το πως δουλεύει η ομάδα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και αυτό είναι το καινούργιο στοιχείο στο παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να περιορίσουμε είναι τα λάθη μας, ενώ σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε πολλές μάχες και πήραμε νέες επιθέσεις» ήταν τα πρώτα λόγια του 44χρονου προπονητή.

Όσο για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος δήλωσε: «Έγιναν πολλές εκπλήξεις που δεν περιμέναμε. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην κατηγορία. Η Βαγιαδολίδ είναι μια ομάδα που έχει αρκετά όπλα και ξέρει να τα χρησιμοποιεί, ενώ αποτελεί μία από τις δυσκολότερες, αν όχι την δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς και σίγουρα δεν ισχύουν όσα έγραφαν πριν την πρεμιέρα ότι δηλαδή η Βαγιαδολίδ δεν θα πάρει καμία νίκη. Ήδη πέτυχε την πρώτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.