Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης (17/04)

Οι ζωδιακές ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΚΡΙΟΣ

Η θέση των πλανητών στον ορίζοντά σου υποδεικνύει μια περίοδο όπου θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός και θα εκπέμπεις θετική ενέργεια προς τους γύρω σου. Υπάρχει πιθανότητα να επανεμφανιστεί ένας πρώην σύντροφός σου στη ζωή σου, αλλά και να εμφανιστούν νέες σχέσεις. Παρόλα αυτά, η θέση της Σελήνης με τον Ουρανό υποδεικνύει πιθανές οικονομικές αντιξοότητες λόγω υπερβολικής γενναιοδωρίας. Συνιστάται να αποφεύγεις ακραίες δαπάνες και ανούσιες αγορές, ιδίως όσον αφορά τα δικά σου ή των παιδιών σου ευ άισθητοποιημένα αντικείμενα, προκειμένου να διατηρήσεις την οικονομική σου σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι αναπάντεχη και φορτισμένη συναισθηματικά, ειδικά στο σπίτι με την οικογένειά σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρουν όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν, αλλά οι συνθήκες με τα τετράγωνα του Δία και του Ουρανού μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Ενδέχεται να βρεθείς σε συναισθηματική ένταση και να προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο και να είσαι ανοικτός/ή στις απόψεις των άλλων, αποφεύγοντας την απόλυτη και αυθόρμητη αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η θέση της Σελήνης στον τρίτο σου οίκο, σε συνδυασμό με τα τρίγωνα προς την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον ένατο σου, υποδεικνύει μια επιθυμία για κοινωνικές επαφές και θετική διάθεση για επανασύνδεση με φίλους και γνωστούς. Μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον για νέες γνωριμίες και επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους. Ωστόσο, τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον δωδέκατο οίκο, μπορεί να οδηγήσουν σε επιπολαιότητα και τάση για κουτσομπολιά. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή στα λόγια σου και να μην προδίδεις μυστικά των άλλων χωρίς σκέψη, καθώς μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση της Σελήνης στον δεύτερο σου οίκο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον δέκατο οίκο, υποδεικνύει ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχεις κερδίσει την εύνοια σημαντικών ανθρώπων και είναι πιθανό να συζητηθεί μια προαγωγή ή αύξηση του μισθού σου λόγω της εκτίμησης των ικανοτήτων σου. Ωστόσο, με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Δία και τον Ουρανό στον ενδέκατο οίκο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή σε οικονομικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις πιθανά απρόοπτα έξοδα. Επιπλέον, κάποια γεγονότα στη σχέση σου με έναν/μια φίλο/η μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματικά ανασφαλής. Συνολικά, παρά τις επαγγελματικές επιτυχίες, πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά τις οικονομικές και συναισθηματικές πτυχές της ζωής σου.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στον πρώτο σου οίκο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, υποδεικνύει μια εποικοδομητική περίοδο όπου μπορείς να εμπλουτίσεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να απολαύσεις θετικές εμπειρίες σε σχέση με ένα ενδεχόμενο ερωτικό ενδιαφέρον από το διαδίκτυο ή κάποιον/α που ζει μακριά. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι στον επαγγελματικό τομέα λόγω των τετραγώνων της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον δέκατο οίκο. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή και να μην αντιμετωπίζεις τα γεγονότα επιπόλαια, καθώς μπορείς να προκαλέσεις συγκρούσεις με τον εργοδότη σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, αποφεύγοντας την αποδοχή ανούσιων ευθυνών σε άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον δωδέκατο σου οίκο και σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον όγδοο σου, ευελπιστείς για ευχάριστα νέα σχετικά με κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Μπορεί ακόμα να λάβεις επιβεβαίωση για ένα επίδομα, δάνειο ή αποζημίωση, προσφέροντας ένα αίσθημα χαράς. Παρόλα αυτά, η γενική σου διάθεση θα είναι χαμηλή, καθώς με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Δία και τον Ουρανό από τον ένατο σου οίκο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις αναπάντεχα γεγονότα που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Είναι πιθανό να έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα με συγγενείς από μακρινές τοποθεσίες ή νομικά ζητήματα, τα οποία θα δημιουργήσουν διλήμματα. Η απόδρασή σου από την πραγματικότητα μπορεί να βρει έκφραση σε ονειρεύεσαι ταξίδια ή ένα καλύτερο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον ενδέκατο σου οίκο και σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο σου, αναμένεται να έχεις ευχάριστες γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που θα μπορούν να σε στηρίξουν. Ενδέχεται να αναδειχθούν καινούριες ή παλιές ερωτικές σχέσεις, με πιθανή επανασύνδεση με τον/την πρώην σου μέσω της μεσολάβησης ενός φίλου/ης. Θα εκπέμπεις τρυφερότητα και θα δημιουργείς ευχάριστα συναισθήματα, καθώς θα αναπτύσσεις καλές δημόσιες σχέσεις και συζητήσεις σχετικά με παλιές συνεργασίες. Ωστόσο, με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Δία και τον Ουρανό από τον όγδοο σου οίκο, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μια προσωρινή ερωτική σχέση από το φιλικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να ξεκινήσει και να τερματιστεί εξίσου ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά δεν αποκλείεται να έχεις και ευχάριστες εμπειρίες. Τα τρίγωνα της Σελήνης από τον δέκατο σου οίκο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον έκτο σου οίκο θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις καλές συνεργατικές σχέσεις και να διατηρήσεις θετικές συναλλαγές με τον κόσμο γύρω σου. Μπορεί ακόμα να ανοίξεις την πόρτα σε νέους συνεργάτες ή ακόμα και να βρεις εργασία εάν είσαι άνεργος/η. Ωστόσο, τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον έβδομο σου οίκο μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις, και ενδέχεται μια συνεργασία να τερματιστεί λόγω ακραίων συμπεριφορών. Πρέπει επίσης να προσέξεις τη σχέση σου με τον/την αγαπημένο/η σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις και προβοκάτσιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στον ένατο σου οίκο να σχηματίζει τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον πέμπτο σου, έχεις καλές πιθανότητες για μια ερωτική επανασύνδεση με κάποιον/α που ζει μακριά, από άλλη χώρα ή που γνώρισες μέσω διαδικτύου. Θα νιώθεις ρομαντικός/ή, αισιόδοξος/η και θα εκφράζεις με άνεση τα τρυφερά και αγνά συναισθήματά σου. Θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και όλα τα ρουτινιάρικα που σε αφήνουν αδιάφορο/η. Ωστόσο, με τα τετράγωνα του Δία και του Ουρανού, μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που θα προτιμήσεις να αγνοήσεις. Αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στο μέλλον, οπότε θυμήσου ότι οι επαναστάτες είναι ωραίοι και ελκυστικοί μόνο όταν η επανάστασή τους έχει αιτία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον όγδοο σου οίκο να σχηματίζει τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον τέταρτο σου, αναμένεται να βιώσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα για την οικογένειά σου. Θα ξυπνήσουν ευχάριστες αναμνήσεις και θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά η έντονη συνδεσή σου μαζί τους. Το κλίμα στο σπίτι θα είναι αγαπησιάρικο και συναισθηματικό, με πολλές συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και τις ρίζες σου. Ωστόσο, η Σελήνη αργότερα θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον πέμπτο σου, προκαλώντας εντάσεις με τα παιδιά σου επειδή τα βλέπεις να είναι επιπόλαια και αντιδραστικά χωρίς λόγο. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου και να μην πάρεις πολύ προσωπικά ασήμαντα και ανούσια λόγια που μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον έβδομο σου οίκο σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον τρίτο σου, είναι πιθανό να νιώθεις την επιθυμία να συναντήσεις συγγενείς και αδερφικά πρόσωπα μέσα από ευχάριστες αναμνήσεις. Στις καθημερινές σου συναλλαγές και επικοινωνίες, θα εκπέμπεις ευγένεια και εξυπηρετικότητα, δείχνοντας άριστες διπλωματικές ικανότητες, ειδικά όταν πρέπει να συζητήσεις θέματα που αφορούν παλαιότερες συμφωνίες. Αν και η σχέση σου με τους συγγενείς σου φαίνεται θετική, με την οικογένειά σου ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα λόγω των τετραγώνων του Δία και του Ουρανού από τον τέταρτο σου οίκο. Είναι πιθανό να έχουν εκνευριστεί από τον τρόπο που μοιράζεσαι τον εαυτό σου και να σε προκαλέσουν να γίνεις πιο δυναμικός στη σχέση σου μαζί τους. Ανεξάρτητα από το αν έχουν δίκιο ή όχι, προσπάθησε να μην τους εμπλέκεις στα αισθηματικά σου και να διατηρήσεις μια ισορροπημένη προσέγγιση.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο σου σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον δεύτερο σου, θα είσαι αφοσιωμένος στη διαχείριση των οικονομικών σου υποχρεώσεων και λογαριασμών. Θα αισθάνεσαι οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλής και θα έχεις αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθεις ότι είσαι ικανός και αξιόλογος να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις μόνος σου, χωρίς τη βοήθεια κανενός. Επιπλέον, θα επενδύσεις σε αγορές που θα βελτιώσουν τον χώρο σου και θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητά του. Ωστόσο, με τα τετράγωνα του Δία με τον Ουρανό από τον τρίτο σου οίκο, οι απόψεις σου μπορεί να θεωρηθούν αντισυμβατικές και να προκαλέσουν αντιδράσεις. Επιπλέον, πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την οδήγηση λόγω αυξημένων μετακινήσεων προκειμένου να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.