Ντόντσιτς: Στην διάθεση του το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο ΝΒΑ με 346 εκατ. δολάρια

Ο Ντόντσιτς εισπράττει 40 εκατομμύρια, ετησίως και το συμβόλαιο του λήγει το 2027.

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο ΝΒΑ, με συνολικές αποδοχές 346 εκ. δολαρίων και πενταετή διάρκεια συμβολαίου, θα έχει στην διάθεση του, ο Λούκα Ντόντσιτς στο τέλος της φετινής σεζόν και ενώ έχει το δικαίωμα να το υπογράψει, έναν χρόνο αργότερα, το 2025!

Ο Ντόντσιτς που εισπράττει 40 εκατομμύρια, ετησίως και το συμβόλαιο του λήγει το 2027, με δική του επιλογή τον τελευταίο χρόνο, θα δεχτεί την πρόταση των Ντάλας Μάβερικς για super-max συμβόλαιο, όπως αυτό που υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς και θα του αποφέρει συνολικά, 236 εκ. δολάρια.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποιεί εφέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας στο ΝΒΑ με μέσο όρο 34.0 πόντους – πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ με δεύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει 30.8π. – και κερδίζει 9.1 ριμπάουντ, μοιράζει 9.8 ασίστ (2ος) και έχει 1.5 κλεψίματα (6ος)!

Ο Σλοβένος σταρ έχει ευστοχία 49% εντός παιδιάς, 38% στα τρίποντα και με 78.2% από την γραμμή των βολών. Εκτός των ριμπάουντ και την ευστοχία στα σουτ, όλα τα υπόλοιπα είναι ρεκόρ καριέρας.

Ο Ντόντσιτς θα ενισχύσει την Εθνική Σλοβενίας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ του Νέου Φαλήρου (2-7 Ιουλίου) και θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για την Εθνική Ελλάδας, στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης που θα δώσει την πρόκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά της Λιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.