Τέμπη: Ψάχνουν ακόμη για DNA 23χρονης φοιτήτριας και ενός Σύριου – Μόλις 12 σοροί αναγνωρίσιμες οπτικά

Η μητέρα 23χρονης φοιτήτριας έχει δώσει συγκριτικό γενετικό υλικό, το οποίο όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί με κανένα από τα δείγματα των θυμάτων.

Ένα γενετικό προφίλ άνδρα αναζητά ταυτότητα, ενώ ένα 23χρονο κορίτσι δεν έχει βρεθεί ακόμη στα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Όσον αφορά το γενετικό υλικό άνδρα, έχει εμφανιστεί συγγενής δευτέρου βαθμού και έχει ενημερώσει ότι ο ξάδερφός του από τη Συρία ήταν στο τρένο.

Συγγενής πρώτου βαθμού και συγκεκριμένα ο αδερφός του, βρίσκεται στην Ολλανδία, και μέσω της δικαστικής και αστυνομικής συνεργασίας θα ζητηθεί η λήψη DNA και η αποστολή του στη χώρα μας προκειμένου να συγκριθεί.

Η μητέρα 23χρονης φοιτήτριας, έχει δηλώσει ότι η κόρη της ταξίδευε με την συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, έχει δώσει συγκριτικό γενετικό υλικό, το οποίο όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί με κανένα από τα δείγματα των θυμάτων. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, πιθανολογούν πως είτε γενετικό υλικό θα βρεθεί στα συντρίμμια του τρένου, είτε η άτυχη κοπέλα εξαϋλώθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο βαγόνι που κάηκε.

Η 23χρονη δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ του δυστυχήματος, με τους γονείς της να περιμένουν να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Να σημειωθεί ότι υπήρχε ακόμη ένας μετανάστης στο τρένο, πακιστανικής καταγωγής, του οποίου η ταυτοποίηση έγινε με το DNA που ελήφθη από οδοντόβουρτσα, καθώς δεν υπήρχε συγγενής πρώτου βαθμού για να δώσει εκείνος γενετικό υλικό, ενώ το ίδιο συνέβη και με έναν 55χρονο Έλληνα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μόλις 4 σοροί ήταν αρτιμελείς και 12 αναγνωρίσιμες οπτικά, για τις υπόλοιπες ήταν απαραίτητες οι ταυτοποιήσεις μέσω DNA.

Έχουν παραδοθεί 51 σοροί στις οικογένειες και για ακόμη 4 έχει δρομολογηθεί η διαδικασία. Σε τέσσερα νοσοκομεία νοσηλεύονται 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι επτά σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Πηγή: ΤΗΕΤΟC


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.