Σενεγάλη για την πρόκριση!

Μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο η αφρικανική ομάδα επικράτησε και απέναντι στην Κροατία, με 77-75 στη Σεβίλλη, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο η αφρικανική ομάδα επικράτησε και απέναντι στην Κροατία, με 77-75 στη Σεβίλλη, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο δεύτερος όμιλος, βέβαια, μπλέκει με την επικράτηση αυτή της ομάδας του Τσέικ Σαρ, με την Εθνική Ελλάδας εφόσον κερδίσει και το Πουέρτο Ρίκο να είναι η μεγάλη ευνοημένη του αποτελέσματος. Σε όλο το παιχνίδι η Σενεγάλη ήταν μπροστά στο σκορ, περιορίζοντας τους Κροάτες του Γιάσμιν Ρέπεσα που γνώρισαν, για την τρίτη αγωνιστική, την πρώτη τους ήττα στο τουρνουά.

Οι Σενεγαλέζοι έφθασαν να προηγούνται μέχρι και με διψήφιες διαφορές κόντρα στην ευρωπαϊκή ομάδα, πιέστηκαν στο τέλος όπου έκαναν λάθη απειρίας, όμως τελικά κατάφεραν να φθάσουν στην επικράτηση. Κορυφαίος ήταν ο Ντιένγκ με 27 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Νταλμεϊντά με 15 πόντους και Φαγιέ του Πανελευσινιακού με 11 και 6 ριμπάουντ.

Για τους Κροάτες οι Μπογκντάνοβιτς και Σάριτς σταμάτησαν στους 15 πόντους, με τον Τόμιτς να έχει 14 και 9 ριμπάουντ. Καλός ήταν προς το τέλος, όπου πέτυχε κι ένα κρίσιμο τρίποντο, ο Λαφαγιέτ του Ολυμπιακού με 5 πόντους και 3 ριμπάουντ. Τα δεκάλεπτα: 16-18, 32-41, 52-59, 75-77.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.