Και επίσημα στην Τότεναμ ο Μουρίνιο

Την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ανέλαβε επισήμως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέψει σε πάγκο αγγλικής ομάδας, μετά τον Δεκέμβριο του 2018, όταν είχε απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ανέλαβε επισήμως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέψει σε πάγκο αγγλικής ομάδας, μετά τον Δεκέμβριο του 2018, όταν είχε απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Αυτός θα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Μουρίνιο στην Αγγλία, καθώς πέρα από τους “κόκκινους διαβόλους” είχε εργαστεί και στην Τσέλσι.

Ο Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2023 και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη λονδρέζικη ομάδα. Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια ομάδα με θαυμάσια κληρονομιά και παθιασμένους οπαδούς. Η ποιότητα τόσο του ρόστερ όσο και των ακαδημιών με εξιτάρει. Το να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες είναι αυτό που με προσέλκυσε πάρα πολύ”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Ντάνιελ Λιβι δήλωσε για την πρόσληψη του Μουρίνιο: “Στο πρόσωπο του Ζοζέ έχουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές ποδοσφαίρου. Έχει πλούσια εμπειρία, μπορεί να εμπνεύσει ομάδες και είναι θαυμάσιος στην τακτική. Έχει κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια”.

Η ανακοίνωση της Τότεναμ αναφέρει: “Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του προπονητή με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.