Ολυμπιακός: Στόχος η νίκη στην Ιταλία με Μπρέσια

Εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ελληνική αποστολή αντιμετωπίζει την Μπρέσια (03/04, 21:00) στην Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική των προημιτελικών.

Στην Ιταλία βρίσκεται η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με την Μπρέσια για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (03/04) στις 21:00. Μονόδρομος η νίκη για τους Πειραιώτες, προκειμένου να μείνουν στην πρώτη δυάδα για την πρόκριση στο Final – 4.

«Όπως ξέρουμε, σήμερα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς από αυτό το ματς και θέλουμε να επιβληθούμε. Αυτή η περίοδος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, οι οποίες είναι όλες πολύ καλές. Πιστεύω ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να νικήσουμε. Μια νίκη θα μας έδινε ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή μας σε ένα ακόμα Final-4», δήλωσε ο Χέρβο Κόλιανιν, ενώ ο Μάρτον Βάμος συμπλήρωσε:

«Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και το τρίποντο. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μπρέσια. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-4 κι η νίκη αύριο είναι μονόδρομος για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.