Γλυφάδα: Ανέλαβε για πρώτη φορά γυναικεία ομάδα ο Θεοδωρόπουλος!

Τα ηνία της Γλυφάδας στα «χέρια» του Αργύρη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του γυναικεία ομάδα πόλο.

Από το Παλαιό Φάληρο στη Γλυφάδα ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος. Ο πρώην διεθνής πολίστας αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του γυναικεία ομάδα. Ο Θεοδωρόπουλος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Θοδωρή Ανδρεάκου και η «αποστολή» του είναι δύσκολη, καθώς από την Γλυφάδα αποχώρησαν οι Ειρήνη Νίνου, Έλενα Αντωνιάδη, Κούλχαας και Γουλβς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΟΓ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας μας ομάδας. Ο Αργυρης έχει ένα πλούσιο παλμαρέ ως παίκτης (έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο Π. Φάληρο τον ΠΑΟ και την Χίο) και είναι Ολυμπιονίκης με την εθνική μας ομάδα, με την οποία έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008, 2012), ενώ έχει κατακτήσει και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2005). Πέρυσι ήταν τεχνικός της ομάδας του Π. Φαλήρου στην Α1 των ανδρών, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟΠΦ. Αργύρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΝΟΓ. Σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την γυναικεία μας ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.