Έκανε… σεφτέ η εθνική Γυναικών

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά της Σαρδηνίας, που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9), πέτυχε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε επί του Ισραήλ με 15-8 στο κολυμβητήριο του Σάσσαρι και ολοκληρώνει τους αγώνες της στο τουρνουά απόψε (Σάββατο 6/8, 19:30) με αντίπαλο την Ισπανία.

Το ματς ήταν ντέρμπι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αλλά στο τρίτο και στο τέταρτο η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κυριάρχησε απόλυτα με καλή άμυνα και περισσότερες πετυχημένες επιλογές και πλουραλισμό στην επίθεση. Κορυφαία σκόρερ για την Εθνική μας η Έλενα Ξενάκη με 5 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 1-5.

ΙΣΡΑΗΛ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρεζ, Γιακόμπι, Φάρκας, Μπογκατσένκο 2, Κορντοσκάια 1, Φουτοριάν 1, Στρούγκο 3, Μπεν Νταβίντ, Μενάκερμαν, Σασόβερ, Χότσμπεργκ 1, Λίντχουντ, Γκέβα, Λεβί, Μαρκόφσκι.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 5, Νίνου, Πάτρα 1, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β. 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.