Για το τρόπαιο στην Ιταλία ο Πανιώνιος

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, που την Τετάρτη (21:30 ώρα Ελλάδας) διεκδικεί το LEN Trophy ανδρών, στον δεύτερο τελικό απέναντι στη Σαβόνα.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, που την Τετάρτη (21:30 ώρα Ελλάδας) διεκδικεί το LEN Trophy ανδρών, στον δεύτερο τελικό απέναντι στη Σαβόνα. Μετά το 9-9 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη, οι «κυανέρυθροι» ταξιδεύουν στην Ιταλία γνωρίζοντας ότι χρειάζονται μόνο νίκη για να χαρίσουν στον ιστορικό σύλλογο το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο (σε οποιοδήποτε άθλημα) στα 120 χρόνια της ζωής του. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη γνωρίζουν ότι ο αντίπαλός τους είναι το φαβορί και εν πολλοίς ποντάρουν σε αυτό το δεδομένο, ελπίζοντας ότι το άγχος των Ιταλών θα παίξει το δικό του ρόλο στην τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Πέραν της γνωστής εδώ και καιρό απουσίας του τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα, ο Μάκης Βολτυράκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα παρατάξει τη 13άδα του πρώτου τελικού, ήτοι τους Γαλανίδη, Μιράλη, Μάζη, Κοκκινάκη, Θωμάκο, Τζαμαντάκη, Παπαδόγκωνα, Τόμπσον, Μουρίκη, Μπεριστιάνο, Χατζηγούλα, Καπότση και Λάππα.

Σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα πριν δέκα ημέρες, η Σαβόνα είχε κανονική δραστηριότητα τις ημέρες του Πάσχα. Μάλιστα έπαιξε τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ του ιταλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας δύσκολα της Ποζίλιπο Νάπολι με 8-5, χάρη σε τέσσερα γκολ του Μλάτζαν Γιάνοβιτς (τα δύο με πέναλτι).

Ο αγώνας θα γίνει στην ανακαινισμένη πισίνα «Τζανέλι» και θα τον διευθύνουν ο Γερμανός Γιούργκεν Χάουσε και ο Σλοβένος Μπόρις Μαργκέτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.