Ασημάκη: «Νιώθουμε πιο δυνατές»

Στην αναμέτρηση της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών με την Ουγγαρία (21/1, 20:00)στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Αλκηστη Αβραμίδου.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 18:22

Στην αναμέτρηση της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών με την Ουγγαρία (21/1, 20:00)στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Αλκηστη Αβραμίδου. Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης επισήμανε:

«Στον πρώτο μας αγώνα για το World League με την Ιταλία, δεν ήμασταν καθόλου έτοιμες. Πλέον, έχοντας μεσολαβήσει τόσο οι πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και το τουρνουά της Αμερικής, νιώθουμε ολοένα και πιο δυνατές για τη συνέχεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα της Ουγγαρίας, η οποία κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχουμε μελετήσει όμως πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού της και αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση, κάτι για το οποίο θα παλέψουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά».

Από την πλευρά της, η Αβραμίδου είπε: «Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Προερχόμαστε απο μία δύσκολη προετοιμασία, τόσο εμείς οι παίκτριες του Ολυμπιακού όσο και της Βουλιαγμένης, καθώς είχαμε τα ματς της Ευρώπης. Πιστεύω ότι, αν παίξουμε συγκεντρωμένα, μπορούμε να νικήσουμε».