Αφρουδάκης: «Ήταν ένα όνειρο ζωής»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο Έλληνας πολίστας τόνισε πως είναι θετικό για το ελληνικό πόλο να αλλάζει χέρια ο τίτλος, ενώ υπογράμμισε πως νιώθει σαν να αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, θέλοντας να δείξει την ικανοποίησή του από την παρουσία του στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αρχικά, ο Αφρουδάκης τόνισε: «Είναι πολύ θετικό ότι ο τίτλος αλλάζει χέρια. Καλό για το άθλημα να μην βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Για μένα, όπως έχετε καταλάβει, αυτό ήταν όνειρο ζωής. Δεν το λέω απλά για να το πω, δεν είναι κλισέ. Είναι πραγματικότητα. Από τριών χρονών είμαι σε αυτήν την πισίνα και από τότε ονειρεύομαι αυτό το πράγμα».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος πολίστας υπογράμμισε: «Αυτό δείχνει ότι όταν αγωνίζεσαι σκληρά, τα όνειρά σου κάποια στιγμή γίνονται πραγματικότητα. Ο τίτλος άλλαξε χέρια, ήρθε στα δικά μας, αλλά όπως λένε οι Αμερικανοί το πιο δύσκολο δεν είναι να γίνεις πρωταθλητής, αλλά το να παραμείνεις στην κορυφή. Το μέλλον θα δείξει, αλλά νομίζω ότι με συστηματική δουλειά και οργάνωση μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Αφρουδάκης τόνισε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την πρόεδρο κ. Τίγκα που σε αυτές τις δύσκολες εποχές στηρίζει την ομάδα. Νοιώθουμε σαν να είμαστε στη Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.