Μουρίκης: «Δίκαιη η πρόκρισή μας»

Απολύτως ευχαριστημένος με την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμφανίστηκε ο Κώστας Μουρίκης.

Απολύτως ευχαριστημένος με την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εμφανίστηκε ο Κώστας Μουρίκης. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον και στις εμφανίσεις της ομάδας του Ντράγκαν Άντριτς, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο Λονδίνο. Ο Μουρίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για την πρόκριση της εθνικής: «Το κάναμε εμείς να μοιάζει εύκολο. Παίξαμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από αυτό με τη Ρουμανία, το οποίο μας στοίχισε και τη δεύτερη θέση. Η ομάδα από αγώνα σε αγώνα κάνει μεγάλη πρόοδο, φαίνεται αυτό μέσα στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι δίκαια πήραμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Σίγουρα μπορούμε να δούμε καλύτερη εθνική ομάδα στη συνέχεια. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τίποτα. Έχουμε ένα ακόμα επεισόδιο στο Λονδίνο που κι εκεί πιστεύω μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά».

Για την Ολυμπιάδα: «Ο στόχος της ομάδας είναι από αγώνα σε αγώνα να βάζει ένα λιθαράκι. Αν τυχόν πάρουμε και κάποιο μετάλλιο, αυτό θα είναι καλό για το ελληνικό πόλο και για μας. Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Και τον ανταγωνισμό που θα βρουν εκεί: «Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο ολυμπιακό τουρνουά. Πάντως δείξαμε ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτές τις ομάδες κι ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι. Για παράδειγμα  με το Μαυροβούνιο θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει σε δύο αγώνες που παίξαμε. Πάμε χωρίς άγχος κι ό,τι καλύτερο βγάλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.