Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Εθνική, 8-4 το Μαυροβούνιο

Με μία πολύ μεγάλη νίκη ξεκίνησε η Εθνική εφήβων της υδατοσφαίρισης, την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Τιφλίδα.

Με μία πολύ μεγάλη νίκη ξεκίνησε η Εθνική εφήβων της υδατοσφαίρισης, την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Τιφλίδα. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, νίκησε 8-4 το Μαυροβούνιο και ήδη έβαλε τις βάσεις για να πάρει την 1η θέση στον Β’ όμιλο, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι μπορεί να ξεκίνησε με το Μαυροβούνιο να προηγείται 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στη συνέχεια η Ελλάδα, με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να προηγηθεί με 5-3, για να φτάσει στο τελικό 8-4. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσει αύριο τη Ρουμανία.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-0, 2-1, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ 1., Κεχαλάρης 3, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 3, Αθυμαρίτης, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.