ΝΟΒ – Ολυμπιακός 6-11, ντέρμπι στα χαρτιά

Με την Χριστίνα Τσουκαλά να... σκοτώνει την πρώην ομάδα της οι ερυθρόλευκες επικράτησαν εύκολα από τα μισά του ματς και μετά.

Ήταν ντέρμπι για δύο περιόδους. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 11-6 στην Α1 γυναικών στο πόλο, χάρη σε ένα ξέσπασμα στην 3η περίοδο σκοράροντας σε ρυθμούς πολυβόλου, εν αντιθέσει με την Βουλιαγμένη η οποία έχασε δύο πέναλτι ενώ είχε και πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. 

Η Χριστίνα Τσουκαλά “σκότωσε” την πρώην ομάδα της σκοράροντας 3 τέρματα σε σημείο που ουσιαστικά άλλαξαν την εικόνα του ματς. Με τις ερυθρόλευκες να κάνουν ένα 4-0 σερί και να “τελειώσουν” το ματς πολύ πιο νωρίς από την κόρνα της γραμματείας. 

Πρώτο ματς και μάλιστα ντέρμπι για την Άντι Μελιδώνη ως πρώτη προπονήτρια της Βουλιαγμένης και πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού χωρίς την Ασημάκη στο νερό, καθώς σταμάτησε το πόλο, ενώ ετοιμάζεται να γίνει μητέρα. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη των κοριτσιών του Παυλίδη σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 0-3, 3-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κενετίδου, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.