Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας


Τι κι αν το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ της Αθήνας σήκωσε την αυλαία του - 25ες Νύχτες Πρεμιέρας - οι εταιρείες διανομής έρχονται να προσθέσουν ακόμα επτά νέες ταινίες στην κινηματογραφική σοδειά της εβδομάδας. Ευτυχώς όμως οι περισσότερες κυμαίνονται σε αξιοπρεπή για την εποχή επίπεδα. Η...
Δημοσίευση: 19/09/2019 - 07:21

Τι κι αν το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ της Αθήνας σήκωσε την αυλαία του - 25ες Νύχτες Πρεμιέρας - οι εταιρείες διανομής έρχονται να προσθέσουν ακόμα επτά νέες ταινίες στην κινηματογραφική σοδειά της εβδομάδας. Ευτυχώς όμως οι περισσότερες κυμαίνονται σε αξιοπρεπή για την εποχή επίπεδα.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και το «Τελευταίο Μάθημα» του Σεμπαστιέν Μαρνιέ, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο «timing» για να κυκλοφορήσει στις εγχώριες Αίθουσες.

Ωστόσο, δύο είναι οι ταινίες που πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας. Πρόκειται για το φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και την «Καρδερίνα», βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Ντόνα Ταρτ, σε σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι.

Την πεντάδα των αξιόλογων επιλογών για κινηματογραφική έξοδο συμπληρώνουν, «Το Τραγούδι Των Σκορπιών» με την υπέροχη Γκολντσιφτέχ Φαραχανί και ο «Φιλοξενούμενος» του Ντούτσιο Κιαρίνι. Αναλυτικά:

«Τελευταίο Μάθημα» (School's Out / L'heure de la sortie - 2018) του Σεμπαστιέν Μαρνιέ (Γαλλία)


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr