Ο Μπεκενμπάουερ συγχαίρει τον Ντεσάν

Ο Γάλλος εκλέκτορας το βράδυ της Κυριακής, εισήρθε στο ιδιαίτερο club εκείνων που έχουν γευθεί την κορυφή του κόσμου ως παίκτες κι ως προπονητές κι ο Kaizer τον αποθέωσε στη Bild.

Πλέον είναι τρεις. Ο Μάριο Ζαγκάλο με τη Βραζιλία (ως παίκτης το 1958 και το 1962 κι ως προπονητής το 1970). Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ (το 1972 ως ποδοσφαιριστής και το 1990 από τον πάγκο) και τώρα ο Ντιντιέ Ντεσάν (1998-2018). 

«Δηλαδή αυτό σημαίνει πως μπορούμε να οργανώσουμε μια συνάντηση, να τα πούμε» δήλωσε αστειεύομενος στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Μπεκενμπάουερ.  «Ο Ντεσάν ήταν αρχηγός της εθνικής Γαλλίας το 1998. Όταν φοράς το περιβραχιόνιο, αμέσως μαθαίνεις πώς να οδηγήσεις και να ηγηθείς μιας ομάδας. Κι εμένα με είχε βοηθήσει αυτό το στοιχείο, στη προπονητική σταδιοδρομία μου. Είναι παράξενο και με εκπλήσσει το γεγονός πως είμαστε μόνο τρεις που τα έχουμε καταφέρει, ενώ το Μουντιάλ έχει ιστορία από το 1930. Υπάρχουν κι άλλοι που το προσπάθησαν, όπως ο Μαραντόνα, αλλά απέτυχαν» πέταξε το…καρφάκι του ο Kaizer για τον Ντιεγκίτο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.