Η πρόκριση χάθηκε νωρίς για τον Άγιαξ (video)

Η Χετάφε κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Άγιαξ και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με ωραία ενέργεια του Μάτα, αγκαλιάζοντας την πρόκριση, μετά τη νίκη της 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Η Χετάφε κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Άγιαξ και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με ωραία ενέργεια του Μάτα, αγκαλιάζοντας την πρόκριση, μετά τη νίκη της 2-0 στον πρώτο αγώνα. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από ωραία ενέργεια του Ντε Μπέικ, ο Ντανίλο από κοντά ισοφάρισε. Η ομάδα του Άμστερνταμ προηγήθηκε με τον Έιτινγκ στο 63ο λεπτό και πήρε κουράγιο για να κατακτήσει την πρόκριση, με ακόμη δύο τέρματα. Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι το τέλος. Μετά από 2 σερί ήττες ήρθε και ο αποκλεισμός για τον Άγιαξ που καλείται να συνέλθει, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα με την Άλκμααρ. 

Άγιαξ: Ονάνα, Μπλιντ, Σχούρς, Μαρτίνες, Ντεστ, Φαν Ντε Μπέικ, Έιτινγκ, Γκράβενμπερχ (75΄Χούντελααρ), Μπάμπελ, Τάντιτς, Ντανίλο (46΄Πρόμες)
Χετάφε: Σόρια, Νιόμ, Σουάρες, Ετσέιτα, Ντακονάμ, Κουκουρέγια (90+4΄Κένεντι), Ολιβέρα, Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Μάτα (90΄Τίμορ), Ντέιβερσον (70΄Μολίνα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.